beeld-vol-leven-wit

Begeleiding 2e spoor

Voor vitaler leven en werken

Professionele begeleiding 2e spoor van Dyonne Wilting

Ben je op zoek naar een professionele begeleiding 2e spoor? Maak dan kennis met Dyonne Wilting van Vol Leven. Dyonne is een ervaren, gepassioneerde en creatieve coach die graag helpt bij de re-integratie van langdurig afwezige medewerkers. Zo onderzoekt Dyonne samen met de arbeidsdeskundige en alle betrokken partijen de mogelijkheden voor werkhervatting buiten jullie organisatie. Het belangrijkste hierbij is een goede samenwerking tussen de werkgever en de werknemer. Wat de reden van de afwezigheid namelijk ook is: het belangrijkste is dat de partijen op een fijne manier uit elkaar gaan.

EVEN VOORSTELLEN

Begeleiding 2e spoor: wat houdt het in?

De begeleiding 2e spoor richt zich voornamelijk op de mogelijkheden én de wensen van de werknemer. Doordat Dyonne ervaring heeft als loopbaancoach, weet ze als geen ander stapsgewijs naar een nieuwe baan toe te werken. Dyonne kan advies geven, meedenken en out of the box denken. Dyonne treedt op als een neutrale bemiddelaar, wat zeer fijn is voor alle partijen.

Dyonne denkt daarnaast oplossingsgericht. Vol Leven richt zich liever niet op wat er allemaal niet mogelijk is. Liever legt Dyonne de focus op wat er wél kan en waar de werknemer gelukkig van wordt.

Maak kennis met de 2e spoor-begeleider

Op de website van Vol Leven maak je kennis met Dyonne Wilting, de 2e spoor-begeleider. Lees meer over Dyonne haar ervaring en visie. Online lees je tevens meer over de overige coachingstrajecten die Vol Leven aanbiedt en die mogelijk interessant zijn voor jou en je bedrijf.

Zo is een vitaliteitstraining een ideale manier om de werksfeer onder de loep te nemen en te verbeteren. Voor vragen of meer informatie, kun je direct contact opnemen met Dyonne. Je bereikt Vol Leven via de e-mail, telefoon of het contactformulier op de website. Het bezoekadres van Vol Leven bevindt zich in Best.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.