beeld-vol-leven-wit

Verzuimbegeleiding Best

Voor vitaler leven en werken

Verzuimbegeleiding Best: interessante investering

Verzuimbegeleiding Best is een interessante investering voor werkgevers én werknemers. Verzuim is namelijk niet alleen een hoge kostenpost, het zorgt ook voor meer stress en onvrede op de werkvloer. Door samen te werken aan een goede werksfeer en een goede balans tussen werk en privé, kan verzuim voorkomen worden. Daarnaast kan verzuimbegeleiding ingezet worden bij (langdurig) afwezige werknemers. De coach zal de situatie bekijken en zoeken naar een passende oplossing. Het doel hierbij is om de samenwerking tussen alle partijen te bevorderen en te kijken naar een oplossing waar iedereen tevreden mee is.

EVEN VOORSTELLEN

Begeleiding verzuim Best door Vol Leven

De begeleiding verzuim Best wordt georganiseerd door Dyonne Wilting. Dyonne van Vol Leven is een ervaren en enthousiaste coach die graag met jullie meedenkt. De aanpak van Dyonne is gericht op het bevorderen van het werkplezier, waardoor verzuim en verloop verminderd worden. Niet alleen zal de werksfeer hierdoor verbeteren, ook de productiviteit zal aanzienlijk verbeteren.

Dyonne gaat in gesprek met afwezige werknemers en werkt hiervoor samen met een arbeidsdeskundige. Afhankelijk van jullie wensen, kunnen zowel de mogelijkheden voor een intern re-integratie project als een 2e spoor begeleiding onderzocht worden.

Maak een afspraak met de verzuimpreventie coach Best

Op de website lees je meer over Dyonne en haar werkwijze. Maak kennis met de verzuimpreventie coach Best en de andere coachingstrajecten die Dyonne aanbiedt.

Zo is Dyonne tevens inzetbaar als loopbaancoach en vitaliteitscoach. Voor meer informatie of als je een vraag hebt, kun je direct contact opnemen met Vol Leven. Je bereikt de praktijk via de website, telefoon of e-mail. De praktijk van Vol Leven is gevestigd in Best. Je bent hier van harte welkom voor een gesprek. Daarnaast kan Dyonne langskomen bij jouw bedrijf voor een advies op maat. Graag tot ziens bij Vol Leven.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.