beeld-vol-leven-wit

Verzuimpreventie

Voor vitaler leven en werken

Verzuimpreventie door Vol Leven

Verzuim is een groot probleem op de werkvloer. Niet alleen brengt verzuim hoge kosten met zich mee, ook de werkdruk en onvrede binnen een team kan toenemen door afwezige werknemers. Ben je op zoek naar een manier om verzuim te voorkomen? Maak dan kennis met Vol Leven. Dyonne Wilting is gespecialiseerd in verzuimpreventie. De werkwijze van Dyonne is gericht op het verbeteren van het plezier, de gezondheid en de vitaliteit op de werkvloer. Dit kan onder andere door de balans tussen werk en privé beter te scheiden, maar ook door medewerkers op het juiste moment te coachen en te ondersteunen.

EVEN VOORSTELLEN

Preventie verzuim en hulp als een werkgever uitgevallen is

Preventie verzuim is een frisse blik op de stand van zaken op de werkvloer. Door ondersteuning en bepaalde middelen in te zetten kun je niet alleen het verzuim verminderen, je kunt ook de sfeer verbeteren. Zo is een positieve energie op de werkvloer van groot belang voor onder andere een hogere productiviteit. Vol Leven biedt overigens niet alleen verzuimpreventie, maar ook hulp als een werkgever uitgevallen is.

Samen met een arbeidsdeskundige kijkt Dyonne naar de zaak en probeert ze een oplossing te zoeken waar alle partijen tevreden mee zijn. Het uitgangspunt is een goede samenwerking tussen de werknemer en de werkgever.

Meer informatie over verzuimpreventie coaching

Op de website van Vol Leven vind je meer informatie over verzuimpreventie coaching. Daarnaast lees je online meer over de andere coachingtrajecten die Dyonne aanbiedt, zoals loopbaancoaching en vitaliteitscoaching.

Beide trajecten zijn zeer geschikt om zowel privé als zakelijk toe te passen. Neem gerust de tijd om online verder te lezen of kennis te maken met Dyonne. Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact op. Je bereikt Vol Leven via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. De praktijk van Vol Leven bevindt zich in Best.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.