beeld-vol-leven-wit

Vitaliteitscoach Best

Voor vitaler leven en werken

Nieuwe energie en inzichten dankzij de vitaliteitscoach Best

Dyonne Wilting van Vol Leven is een vitaliteitscoach Best die jou nieuwe energie en inzichten geeft. Veel mensen ervaren in hun dagelijkse leven namelijk stress en negatieve energie. Door een slechte balans tussen werk en ontspanning, kosten activiteiten soms meer energie dan dat ze opleveren. Het resultaat is een uitgeblust gevoel en sombere stemming. Dyonne helpt je om met bevlogenheid en energie te werken en te leven. Door enkele (kleine) aanpassingen bereik je een groot effect. Dit effect uit zich niet alleen in jouw energieniveau, maar ook in het geluk en de blijdschap die jij uit je dag haalt.

EVEN VOORSTELLEN

Werkwijze van de coach vitaliteit Best

De werkwijze van de coach vitaliteit Best is efficiënt, overzichtelijk en simpel. Zo werkt Dyonne stapsgewijs naar jouw persoonlijke doelen toe. In principe zijn er vier elementen die de vitaliteit bepalen. Dit zijn namelijk je fysieke vitaliteit, emotionele vitaliteit, sociale vitaliteit en spirituele vitaliteit. Het is mogelijk om al deze elementen aan te pakken zodat je meer balans in jouw leven creëert.

Mocht je met name interesse hebben in één onderdeel (of het gevoel hebben hier vast op te lopen) dan kan hier aan gewerkt worden. Bespreek je wensen gerust met Dyonne.

Lees meer over de vitaliteit coach Best

Op de website van Vol Leven lees je meer over de vitaliteit coach Best. Lees meer over de ervaring en visie van Dyonne en over wat een coachingstraject precies inhoudt.

Ook vind je online meer informatie over de overige diensten van Dyonne. Zo is Dyonne ook inzetbaar als loopbaancoach en werkt zij met het traject “duurzame inzetbaarheid” naar een prettige werkomgeving toe bij bedrijven. Neem voor meer informatie gerust contact op met Vol Leven. De praktijk (met een bezoekadres in Best) is bereikbaar via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.