beeld-vol-leven-wit

Loopbaancoach Best

Voor vitaler leven en werken

Vitaliteitscoach Eindhoven voor meer energie

Dyonne Wilting van Vol Leven is een vitaliteitscoach Eindhoven. Dyonne helpt jou om meer energie uit je (werk)dagen te halen. De sessies zijn ideaal voor iedereen die een positieve vibe kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je je op een kruispunt in je leven bevindt of veel stress ervaart tijdens je dagelijkse bezigheden. Dyonne biedt een frisse blik op de zaken en werkt met een handig stappenplan. Het doel van dit stappenplan is om meer balans te creëren in jouw leven en op zoek te gaan naar een levenswijze die jou energie oplevert in plaats van kost.

EVEN VOORSTELLEN

Coach vitaliteit Eindhoven richt zich op verschillende aspecten

De coach vitaliteit Eindhoven kan zich richten op verschillende aspecten van vitaliteit. Zo wordt je vitaliteit onder andere bepaald door je lichamelijke conditie, maar ook door je mentale conditie en netwerk. Door jouw leven op verschillende punten onder de loep te nemen, creëer je balans en een gezonde en positieve levenswijze. Uiteraard kunnen de sessies zich ook met name op één aspect richten. Bijvoorbeeld als jij met name moeite hebt met zingeving of het onderhouden van sociale contacten.

Bespreek je wensen gerust met Dyonne of vraag om advies. Dyonne denkt graag met je mee en laat je weten op welke punten je eventueel extra ondersteuning kunt gebruiken.

Kom in contact met de vitaliteit coach Eindhoven

Op de website van Vol Leven lees je meer over de vitaliteitscoaching en de andere sessies die Dyonne aanbiedt. Zo biedt Dyonne loopbaancoaching en komt ze bij bedrijven voor verzuimpreventie en begeleiding.

Als je vragen hebt of direct een afspraak wilt maken met Dyonne, neem dan contact op. Je bereikt Vol Leven via het contactformulier, telefoonnummer of e-mail. Daarnaast beschikt Vol Leven over een praktijkruimte in Best. Je bent hier van harte welkom voor een kop koffie en de eerste stap richting een vitaal en gelukkig leven.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.