beeld-vol-leven-wit

Duurzame inzetbaarheid

Voor vitaler leven en werken

Duurzame inzetbaarheid: voorkomen en bemiddelen bij verzuim

Duurzame inzetbaarheid staat voor het voorkomen en bemiddelen bij verzuim op de werkvloer. Hoe dit precies te werk gaat? Dat is door werknemers en werkgevers beter te laten samenwerken. Zo is het vinden van de juiste balans tussen werk en privé belangrijk en is het raadzaam om de vitaliteit op de werkvloer in de gaten te houden. Een negatieve energie en stress putten mensen uit, zorgen voor een minder fijne werksfeer en kunnen leiden tot verzuim. Dyonne Wilting is een bevlogen en ervaren coach die graag met jullie meekijkt. Dyonne biedt een frisse blik op zaken!

EVEN VOORSTELLEN

Duurzaam inzetbaar zijn is voordelig voor alle partijen

Duurzaam inzetbaar zijn is voordelig voor werkgevers én werknemers. Zo kosten afwezige medewerkers geld en bezorgen ze andere teamleden extra taken. Werknemers zijn gebaat bij een goede werksfeer en juiste balans op het werk. Ze zullen hierdoor beter in hun vel zitten én beter presteren. De productiviteit ligt namelijk aanzienlijk hoger als je team zich happy voelt.

Dyonne weet door haar jarenlange ervaring als geen ander de vinger op de pijnpunten te leggen. Dyonne analyseert de huidige situatie, denkt oplossingsgericht en werkt in stappen naar een duurzame en gezonde werkomgeving toe.

Wil je meer weten over de duurzame inzetbaarheid personeel?

Wil je meer weten over de duurzame inzetbaarheid personeel? Lees dan gerust verder op de website van Vol Leven (de coachingspraktijk van Dyonne Wilting).

Zo lees je hier meer over wat Dyonne voor je kan betekenen als je te maken hebt met langdurig afwezige werknemers. Dyonne werkt hiervoor bijvoorbeeld samen met een arbeidsdeskundige. Uiteraard kun je voor meer informatie ook direct contact opnemen met Vol Leven. Je bereikt Dyonne via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Dyonne hoort graag van je als je een vraag hebt of direct een eerste afspraak wilt maken.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.