Even voorstellen

Met het starten van mijn praktijk Vol Leven heb ik mijn hart gevolgd en de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt. Mijn naam is Dyonne Wilting en ik werk al meer dan 20 jaar als loopbaancoach en trainer.
Vol Leven staat voor energie en vitaliteit. Dat is waar we allemaal graag over beschikken in ons  privéleven en werk.
Vol Leven staat ook voor zinvol leven. Zingeving vinden in je werk of overige activiteiten geeft energie. 
Tot slot is de naam Vol Leven een knipoog naar ons drukke bestaan, waarin we soms moeite hebben om balans te vinden. In mijn praktijk help ik je graag om balans te vinden tussen al die dingen, die voor jou belangrijk zijn; je gezin, je gezondheid, je werk, je familie, je vrienden en vooral jijzelf.

Persoonlijke groei

Mensen ondersteunen in hun ontwikkeling is mijn grote passie. Persoonlijke groei heeft altijd centraal gestaan in mijn loopbaan. Zowel die van mezelf als die van anderen. 
Het is mijn overtuiging, dat mensen gezonder en vitaler zijn als ze kunnen werken en leven vanuit hun kracht en interesses. Graag begeleid ik anderen op weg naar de beste versie van zichzelf.

Denken in oplossingen

Denken in mogelijkheden en oplossingen vind ik belangrijk om doelen te kunnen bereiken. Toen ik jaren geleden geconfronteerd werd met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten, ben ik op zoek gegaan naar manieren om mijn leven in balans te brengen en houden. Een proces van vallen en opstaan. Het heeft me geleerd om te werken en leven vanuit mijn kwaliteiten. Het heeft me geleerd om balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.
Ik vind het belangrijk om mensen in hun waarde te laten. Iedereen is in staat om zijn eigen oplossingen te vinden en in praktijk te brengen. Hierbij ondersteun ik je graag met mijn enthousiasme, kennis en ervaring.

Heft in eigen hand

Kortom: Mijn missie is het vergroten van werkplezier en vitaliteit. Ik werk altijd vanuit de kracht en eigen verantwoordelijkheid van degene, die ik coach. Mijn aanpak is oplossingsgericht. Het verleden is om van te leren en niet om in te blijven hangen. Daarnaast vind ik het belangrijk, dat mensen het roer in eigen handen hebben en wil ik ze helpen om dit te bereiken.

switch-def