beeld-vol-leven-wit

Loopbaancoach

Voor vitaler leven en werken

Steuntje in de rug door een loopbaancoach

Een loopbaancoach geeft je een steuntje in de rug als je voor een keuzemoment staat of als je het gevoel hebt om vast te lopen. Zo twijfel je misschien welke opleiding of studie bij je past, voel je je niet meer prettig bij je huidige werkgever of wil je het roer compleet omgooien. Een coach denkt met je mee en durft out of the box te denken. Dyonne Wilting van Vol Leven is een gepassioneerde en ervaren coach die je helpt bij dit soort vraagstukken. Dyonne denkt oplossingsgericht, doelgericht en creatief. Het doel? Dat is een baan of studie vinden waar jij écht gelukkig van wordt.

EVEN VOORSTELLEN

Loopbaancoaching: jouw doel in stappen

Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen die een frisse blik op zijn of haar vraagstuk kan gebruiken. Aangezien een nieuwe carrière een grote én belangrijke stap is, is het bovendien fijn als een professional met je meedenkt. Loopbaancoaching is laagdrempelig en effectief. Zo werkt Dyonne met diverse vragenlijsten waarmee jouw doelen en verlangens op een rijtje worden gezet. Zodra we jouw doel duidelijk in beeld hebben, bekijken we wat er voor nodig is om dit te behalen.

Door in stappen te werken, wordt het doel duidelijk en overzichtelijk. Dyonne is tijdens het gehele proces jouw sparringpartner.

Meer weten over de coach loopbaan?

Op de website van Vol Leven is er meer over Dyonne te lezen. Daarnaast vind je online meer informatie over de werkwijze van Dyonne en de andere soorten coaching die zij aanbiedt.

Zo ben je bij Vol Leven tevens aan het juiste adres voor vitaliteitscoaching en verzuimpreventie en begeleiding. Neem gerust contact op als je een vraag hebt, meer informatie wilt of direct een afspraak wilt plannen. De praktijk van Vol Leven bevindt zich in Best. Je bereikt Dyonne via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Graag tot ziens bij Vol Leven.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.