beeld-vol-leven-wit

Verzuimbegeleiding Eindhoven

Voor vitaler leven en werken

Schakel verzuimbegeleiding Eindhoven in

Veel bedrijven krijgen te maken met verzuim. Het verzuim kan verschillende oorzaken hebben, waaronder wellicht een hoge werkdruk of een negatieve werksfeer. De beste manier om verzuim in dit geval te verminderen, is door verzuimbegeleiding Eindhoven in te schakelen. Een coach kijkt mee naar de huidige situatie en geeft aan op welke manieren het werkplezier verhoogd zal worden. Tevreden werknemers zullen namelijk minder snel verzuimen. Daarnaast zoekt de coach samen met de arbeidsdeskundige, afwezige werknemers en de werkgever naar een passende oplossing. Zo kan er gewerkt worden aan een re-integratie project of een 2e spoor begeleiding opgestart worden.

EVEN VOORSTELLEN

Begeleiding verzuim Eindhoven van Vol Leven

Vol Leven biedt begeleiding verzuim Eindhoven. Dyonne Wilting, coach en oprichtster van Vol Leven, heeft een ruime ervaring en grote passie voor haar vak. Dyonne weet haar vinger vaak precies op de pijnpunten binnen een bedrijf te leggen. Met de hulp en inzichten van Dyonne zal het bijvoorbeeld lukken om een betere balans tussen werk en ontspanning te creëren. Daarnaast wordt er gekeken naar hoe de werkdruk kan verminderen en het werkplezier kan verbeteren.

De werkwijze van Dyonne is oplossingsgericht en efficiënt. Zo kun je direct aan de slag met het stappenplan en de inzichten die Dyonne je geeft.

Afspraak maken met de verzuimpreventie coach Eindhoven

Via de website, telefoon of e-mail kun je direct een afspraak maken met de verzuimpreventie coach Eindhoven. Uiteraard kun je ook contact opnemen als je een vraag hebt of (vrijblijvend) informatie wilt opvragen.

Neem daarnaast de tijd om rond te kijken op de website van Vol Leven. Dyonne is namelijk niet alleen een verzuimpreventie coach, maar is ook inzetbaar als loopbaancoach en vitaliteitscoach. Lees online meer over de coachingsessies en Dyonne zelf. Tot slot vind je online alle belangrijke gegevens, zoals het bezoekadres van Vol Leven in Best. Graag tot snel bij Vol Leven.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.