beeld-vol-leven-wit

Verzuimbegeleiding

Voor vitaler leven en werken

Schakel verzuimbegeleiding in

Verzuim op de werkvloer is een groeiend probleem. Verzuim zorgt bovendien voor hoge kosten, onvrede en onrust binnen een team. Zo moeten andere teamleden de taken van de afwezige collega overnemen, wat leidt tot meer stress. Schakel daarom op tijd verzuimbegeleiding in. Deze begeleiding is gericht op een goede samenwerking tussen de werknemer en de werkgever. Het doel? Dat is het vinden van een passende oplossing. Zo kijkt een onpartijdige specialist mee naar het probleem en denkt oplossingsgericht en doelgericht. Samen met een arbeidsdeskundige helpt Dyonne zowel de afwezige werknemer als het team en de werkgever vooruit.

EVEN VOORSTELLEN

Begeleiding verzuim van Vol Leven

Dyonne Wilting van Vol Leven is een ervaren en gepassioneerde coach. Dyonne richt zich op begeleiding verzuim en verzuimpreventie met haar traject “duurzaam inzetbaar”. Het doel van Dyonne is om de vitaliteit op de werkvloer te verbeteren. Dit kan door de situatie van een afwezige werknemer te bekijken, maar ook door de algehele werksfeer in kaart te brengen. Met enkele aanpassingen kun je bijvoorbeeld de balans tussen privé en werk herstellen.

Daarnaast kan Dyonne als coach worden ingezet voor specifieke problemen en vraagstukken, denk hierbij aan loopbaancoaching en vitaliteitscoaching voor mensen die meer energie uit hun werk willen halen.

Meer weten over verzuimbegeleiding en re-integratie?

Wil je meer weten over verzuimbegeleiding en re-integratie? Lees dan verder op de website. Hier vind je meer informatie over de coachingstrajecten en over Dyonne zelf. Daarnaast vind je online contactgegevens van Vol Leven.

Neem gerust contact op als je een vraag hebt of (vrijblijvend) informatie wilt aanvragen. Je bereikt Dyonne via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Voor een face to face gesprek nodigt Dyonne je graag uit in haar praktijk in Best. Onder het genot van een kop koffie kan de situatie besproken worden en bekeken worden op welke manier Vol Leven jou kan ondersteunen.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.