beeld-vol-leven-wit

Vitaliteitscoach

Voor vitaler leven en werken

Wat is een vitaliteitscoach?

Een vitaliteitscoach geeft je handvaten om met meer energie en bevlogenheid te leven. Veel mensen ervaren in het dagelijkse leven vermoeidheid, negatieve energie en voeren activiteiten uit die meer energie kosten dan dat ze opleveren. De balans tussen werk en privé kan bijvoorbeeld verstoord zijn, waardoor je continue stress ervaart. Een coach kan je helpen om je energie beter te verdelen en je (spirituele) vitaliteit weer terug te vinden. Naast dat een coach je ondersteunt in het hier en nu, richten de sessies zich op de toekomst. Deze positieve en vitale levensstijl wil je namelijk je leven lang vasthouden!

EVEN VOORSTELLEN

Hoe werkt vitaliteitscoaching?

Vitaliteitscoaching richt zich in principe op vier onderdelen: voeding en beweging, stressreductie, netwerk en zingeving. Door deze factoren te combineren, hervind je de balans in jouw leven. Vitaliteit blijkt namelijk nauw samen te hangen met jouw fysieke vitaliteit (conditie), emotionele vitaliteit (mentale gezondheid), sociale vitaliteit en spirituele vitaliteit. Uiteraard kunnen de sessies ook gericht worden op één onderdeel, bijvoorbeeld als je met name vraagstukken hebt over jouw persoonlijke doelen.

Een vitaliteitscoach brainstormt graag met je mee en helpt je om nieuwe inzichten te verkrijgen. Het doel is altijd om meer positieve energie in jouw leven te creëren.

Vol Leven: leefstijl en vitaliteitscoach

Dyonne Wilting is de oprichtster van Vol Leven. Dyonne is een leefstijl en vitaliteitscoach met passie voor haar vak én cliënten. Dyonne heeft ruim 20 jaar ervaring en weet alles over persoonlijke groei. Dyonne kijkt met een frisse blik naar jouw situatie en denkt graag in oplossingen.

Dyonne vindt het belangrijk dat je het roer in eigen handen krijgt én de regie over je eigen leven terugpakt. Dyonne kijkt met een frisse blik naar jouw situatie en denkt graag in oplossingen. Dyonne vindt het belangrijk dat je het roer in eigen handen krijgt én de regie over je eigen leven terugpakt. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Vol Leven voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Je bereikt Dyonne via de telefoon of e-mail.

Neem contact op
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
U kunt me altijd mailen via onderstaand contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook.